Selecteer een pagina

Het Brammertje is een initiatief van Le Quatre J (Jaap, Jamie, Jasper, Jeroen). Een groep van vier vrienden die zich sinds 2023 inzetten om geld in te zamelen voor ‘AlLeS voor Bram’ en Stichting ALS. Met deze inspanningen willen we bijdragen aan onderzoek naar de ziekte ALS.

Met Le Quatre J hebben we onder andere meegedaan aan de Tour du ALS 2024, het BramSlam Bramburger Tennistoernooi en De Grote Bramburger Pubquiz georganiseerd. De opbrengst kwam ten goede aan ‘Alles voor Bram’ en Stichting ALS.

AlLeS voor Bram
‘AlLeS voor Bram’ ondersteunt, via een eigen stichting ‘Stichting AlLeS voor een gouden randje’, doelen die verbonden zijn aan de ziekte ALS. Bram, het boegbeeld van deze stichting, is een vriend van ons en lijdt zelf helaas aan ALS. Naast het inzamelen van geld, willen wij iets blijvends achterlaten voor hem, zijn gezin en zijn familie.

Het resultaat: het Brammertje. Door dit drankje te kopen, steun je direct de doelen die gekoppeld zijn aan ALS. De volledige opbrengst gaat namelijk naar AlLeS voor Bram.

Jaap, Jeroen, Bram, Jamie en Jasper na het voltooien van de Tour du ALS 2024.

Geniet samen van een Brammertje, zoals hier met Bram, familie en vrienden.

Het Brammertje
Het Brammertje (14,9% vol) is een kruidig drankje en combineert alles wat Bram dierbaar is: het boerenleven, de natuur, het buitenleven, de jacht, gezelligheid en zeilen in Friesland. Geniet van dit drankje tijdens een avond vol plezier en gezelligheid, na een lange dag in de buitenlucht of bij een smakelijke BBQ met Bramburgers.

Een Brammertje is perfect voor alle momenten waarop je samen met familie of vrienden herinneringen maakt. Drink dit drankje dan ook niet alleen, maar geniet er samen van!

 

BramSlam Bramburger Tennistoernooi 2024.

Le Quatre J en een Brammertje tijdens een weekendje Limburg.

Le Quatre J heeft de top van de Mont Ventoux bereikt tijdens de Tour du ALS 2024.